Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Tavaszi csirkemáj

15 perc
egyszerű
olcsó
2 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A csirkemájat megmossuk, majd lecsepegtetjük a vizet róla. Meghintjük zöld csomborral (borsikafűvel).
  2. Konyhai papírtörlőn leitatjuk róla a felesleges folyadékot. Egy serpenyőben felolvasztjuk a kókuszzsírt, majd rátesszük a májat. Oldalanként 1-2 percig pirítjuk, majd hozzá adjuk a koktél paradicsomot, a paprikát, a zöld hagymaszárat, 3 felaprított medvehagyma levelet, amit elegendő rátépkedni.
  3. Felöntjük a forró húsleves alaplé felével, befedjük, majd amikor elpárolódik a folyadék hozzáadjuk a leves másik felét.
  4. Összesen csak 3-4 percig pároljuk, hogy ne száradjon ki a máj. Meghintjük a végén frissen aprított medvehagyma levéllel. 

Megjegyzés

Pillanatok alatt elkészíthető, egy szelet kenyérrel finom vacsora lehet. Főzelék, vagy rizs mellé is kínálhatjuk . Jó étvágyat kívánok hozzá! - BiroSari

Ezek is érdekelhetnek

Friss