Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Tatárbifsztek II.

default user icon
2 5/5

Hozzávalók

  • 60-80 dkg bélszín (vagy hátszín)
  • 3-4 db tojás
  • 15-20 dkg vaj
  • 2 fej hagyma
  • 3-4 gerezd fokhagyma
  • őrölt bors
  • piros arany (édes vagy csípős, akár keverve is)
  • mustár
  • ketchup
  • pirítani való kenyér
  • olívaolaj

Elkészítés

    1. A húst ujjnyi szeletekre vágjuk, megsózzuk, megborsozzuk, megkenjük mustárral, tálba tesszük, és soronként, hogy mindenhol érje, meglocsoljuk olívaolajjal (a végén lepje el az olaj). A hűtőben érleljük pár napig.
    2. A készítés reggelén kivesszük a húst a hűtőből, aprítógéppel pépesre daráljuk  a hagymával, fokhagymával együtt, majd fűszerezzük ízlés szerint sóval, borssal, piros arannyal, mustárral, ketchuppa. Végül hozzákeverjük a vajat is. Kenhető masszává dolgozzuk, majd tálalásig behűtjük.
    3. Frissen pirított kenyérrel tálaljuk.

    TATÁR BIFSZTEK - 3 FÉLEKÉPPEN >>> 

    TATÁR BIFSZTEK II. >>> 

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hozzászólások

szkati
Én csak tojássárgáját rakok bele, nem egész tojást.
HondaMano
Jó a recept! Én mondjuk felsálból csináltam, 4 napig előpácoltam a felkockázott húst, olajos, mustáros fűszerbe. Finom lett nagyon!

Hasonló Receptek

Magazin