Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Tárkonyos zöldborsóleves

45 perc
egyszerű
megfizethető
2 adag

Elkészítés

  1. A vajon megdinszteljük a felaprított hagymát, hozzáadjuk az apróra vágott fokhagymát, a felszeletelt répát, majd beletesszük a borsót.
  2. Hozzáadjuk a lisztet, megszórjuk a paprikával, a borssal és a tárkonnyal, majd felengedjük a vízzel. Belemorzsoljuk a leveskockát, és 1 db apróra vágott csilipaprikát, és kb. 20-30 percig főzzük.
  3. A nokedlihez összegyúrjuk a tojást, a lisztet, a sót és a vizet, majd beleszaggatjuk a levesbe. Ha megpuhultak a zöldségek és a nokedli, levesszük a tűzről. Tejföllel és csilipaprikával tálaljuk.

Megjegyzés

Ebben az undok, esős időben a zöldborsó a nyarat idézi, de a frissre sajnos legalább félévet még várnunk kell. - hobbychef

Ezek is érdekelhetnek

Friss