Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Tárkonyos vadraguleves

MME MME
1 3.7/5
60 perc
bonyolult
átlagos

Elkészítés

Elkészítés: A felvágott hagymát zsiradékon aranybarnára pirítjuk. Utána hozzátesszük a felkockázott húst. Addig pirítjuk, míg levet ereszt. Utána kevés vízzel felöntjük. Hozzátesszük a többi felvágott zöldséget, valamint sót, borsot, tárkonyt, és megpároljuk. Ha már puha a hús és elfőtte a levét, akkor 1 l vizet hozzáöntünk, beletesszük a 2 húsleveskockát. Jól összekeverjük, beleöntjük a tejszínt. Utána lisztet adagolva hozzá kellő sűrűségűre habarjuk. A végén citromlével ízesítjük.

Ezek is érdekelhetnek

Friss