Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Tárkonyos szarvasraguleves

MME MME
60 perc
egyszerű
költséges
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A szarvashúst gondosan megtisztítjuk. A vöröshagymát meghámozzuk, finomra vágjuk, majd egy nagyobb lábasban a hússal együtt megpirítjuk a felforrósított olajon. Megsózzuk, majd annyi vizet üntünk a húshoz, hogy kétujjnyira ellepje. Felforraljuk, a keletkező habot pedig lekanalazzuk. Hozzáadjuk a megmosott tárkony lecsipkedett és felaprított leveleit, a babérlevelet, a megtisztított és felaprított zellert, sárgarépát és fehérrépát.
  2. Az egészet puhára főzzük 30-35 perc alatt. A tejfölt egy kevés levessel simára keverjük, majd visszaöntjük a lábasba, és elkeverjük. Végül a levest a citrom kifacsart levével ízesítjük.

MEXIKÓI FŰSZERES LEVES TORTILLÁVAL >>> 

VÖRÖSLENCSE LEVES >>> 

SAVANYÚ KÁPOSZTÁS LEVES KOLBÁSSZAL >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss