Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Tárkonyos raguleves

default user icon
9 4/5

Hozzávalók

  • 30 dkg pulykamellfilé
  • 5 dkg póréhagyma
  • 5 dkg vaj
  • bors
  • 1 db sárgarépa
  • 1 db fehérrépa
  • 1 db karalábé
  • 2-3 csipet tárkony
  • 5 dkg zöldborsó
  • 2 dl főzőtejszín
  • 1/4 db citrom leve
  • 1 csokor petrezselyem

Elkészítés

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hozzászólások

Dogvaaz
A zöldségeket majdnem kihagytam belőle, pedig már fel volt darabolva :)
pinczmar
Én nem használtam húsleves kockát, hanem főtt sonka levéből készítettem, s friss tárkonyt tettem bele. Isteni lett! :-)
gabrieko
Köszönöm a receptet! Nagyon finom lett!!!!!
dedeanya
Még valami, ha netán hozzájuttok vadhúshoz és persze szeretitek is azzal is mindenképpen érdemes kipróbálni. Persze kicsit hosszadalmasabb az elkészítése, de megéri. Azonban tényleg csak olyanoknak ajánlom, akik bírják az erőteljesebb, karakteresebb ízeket.
dedeanya
Csak kicsit kiegészíteném a receptet. Gombával és zöld borsóval megspékelve még finomabb lesz. Próbáljátok ki! Érdemes.
krisztike830913
Megfőztem,most lett kész ez a remek leves és nagyon finom lett.Ajánlom mindenkinek.
maddyléna
Nagyon finom lett a leves.Amikor felöntöttem vízzel, akkor tettem bele a zöldségeket.Egyáltalán nem ázik el a galuska,ha csak tojásból és lisztből készíted ,víz hozzáadása nélkül.
Tamila
Szerintem ha nagy adaggal főzünk, és nem valószínű, hogy el is fogy, akkor érdemes külön szaggatni a nokedlit, mert megszívja magát, és totyakos lesz tőle a leves. Egyébként , lelkes amatőr szakácsként nagyon hiányzott, hogy mikor kell bele a zöldség!
Hodosie
Mikor is rakjuk bele a zöldségeket? Én tudom, mert már főztem ilyen levest, de lehet, hogy valaki nem érti majd!!!

Hasonló Receptek

Magazin