Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Tárkonyos raguleves vaddisznóból

default user icon

Hozzávalók

  • 50 dkg vaddisznó lapocka
  • 2 ek étolaj
  • 2 db burgonya (nagyobb)
  • 2 fej vöröshagyma (apróra vágva)
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 4 db sárgarépa
  • 1 db zellergumó
  • 2 db fehérrépa(közepes méretű)
  • 6 fej gomba
  • 4-5 szál friss kapor (továbbá tárkony, csombor, lestyán ízlés szerint)
  • 1 db citrom (héja és leve)
  • borókabogyó
  • 1 csipet köménymag
  • bors
  • A habaráshoz:
  • 1,5 dl tejföl (vagy tejszín)
  • 1 ek liszt (púpos)

Elkészítés

Megjegyzés

A raguleves elkészítéséhez a Takarék Bistro a Róna Ker-Tész Kft. hagymáit ajánlja. A szabadszállási szövetkezetben 88 termelő gazdálkodik környezet- és természetbarát módszerekkel. / A RECEPT FIZETETT HIRDETÉSI TARTALOM.

MME
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Magazin