Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Tárkonyos raguleves vaddisznóból

MME MME
90 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag

Elkészítés

  1. Kevés olajon megpároljuk a hagymát, majd rádobjuk a 2 cm-es kockákra vágott húst. Közepes lángon 20 percig pároljuk, kavargatva. Félidőben hozzátesszük az összetört borókabogyókat, a fokhagymagerezdeket, a köményt, a babérlevelet, a citromhéjat és a citromlevet.
  2. Ha megpirult, vízzel vagy alaplével felönjük, sózzuk, borsozzuk. Hozzáadjuk a nem túl apróra, kb. 1,5 cm-esre felkockázott zöldségeket és a gomba felét. Kis lángon kb. egy óráig főzzük. Amikor a hús már majdnem puha, beleszórjuk levesünkbe a gomba másik felét és a zöldfűszereket is.
  3. Ha minden puhára főtt, tejfölös habarással besűrítjük és kis lángon hagyjuk pár percig főni. Ha szükséges, tovább ízesítjük.

NÉZD MEG VIDEÓN IS, AHOGY SEGAL VIKTOR ÉS VIDA JÓZSEF SÉFEK ELKÉSZÍTIK A TÁRKONYOS RAGULEVEST VADDISZNÓBÓL! >>> 

A TAKARÉK BISTRO BEMUTATJA: HŰSÍTŐ EPERLEVES JOGHURTTAL ÉS CSOKOLÁDÉDARABOKKAL>>> 

A TAKARÉK BISTRO BEMUTATJA: SEGAL & VIDA GASZTROSOROZATA A TRADICIONÁLIS KONYHA ÚJRAGONDOLÁSÁRÓL>>> 

Megjegyzés

A raguleves elkészítéséhez a Takarék Bistro a Róna Ker-Tész Kft. hagymáit ajánlja. A szabadszállási szövetkezetben 88 termelő gazdálkodik környezet- és természetbarát módszerekkel. / A RECEPT FIZETETT HIRDETÉSI TARTALOM. - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss