Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Tárkonyos marhaleves

MME MME
90 perc
bonyolult
megfizethető

Elkészítés

Elkészítés: A vajon a hagymát aranyszínűre pirítjuk, rátesszük a kockázott húst. 4-5 perc párolás után hozzáadjuk a sót, borsot, babért, tárkonyt, és 2-3 percig még pároljuk. Megszórjuk liszttel és jól elkeverjük. Beletesszük a zöldségeket, 4-5 percig pároljuk, majd ráöntjük a húslét.

Amikor a hús és a zöldség is elég puha, ízlés szerint felöntjük vízzel, felforraljuk, beleöntjük a tejszínt, és tovább forraljuk.

Ízlés szerint citromlével és ecettel ízesítjük.

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss