Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Tárkonyos libaraguleves

MME MME
120 perc
mester
megfizethető
4 adag

Elkészítés

  1. A libazsíron a felaprított hagymát, fokhagymát és a libaaprólékot megpároljuk, felöntjük vízzel, sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a reszelt gyömbért és az ételízesítőt.
  2. Félpuhára főzzük a húst (kb. egy óráig), majd hozzáadjuk a kockára vágott zöldségeket (a sárgarépát, a karalábét, a zellert és az erős paprikát), ízlés szerint a babérlevelet, és puhára főzzük az alapanyagokat.
  3. Tejfölös habarással sűrítjük. Tálaláskor megszórjuk szárított tárkonnyal.

GYÖMBÉRES LIBALEVES>>> 

LIBANYAKLEVES>>> 

LIBATEPERTŐKRÉM>>> 

Megjegyzés

A "LibacSőr" csapat receptje. - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss