Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Tárkonyos libaraguleves

default user icon

Hozzávalók

  • 10 dkg libazsír
  • 1 fej vöröshagyma (nagy)
  • 2 fej fokhagyma
  • 1 kg libaaprólék (pl. szárnytő, nyaka, zúza, szív)
  • bors
  • 1 db gyömbér (friss)
  • ételízesítő
  • 4 szál sárgarépa
  • 2 db karalábé
  • 2 db zeller
  • erős paprika (ízlés szerint)
  • babérlevél
  • tejföl
  • finomliszt
  • tárkony (szárított)

Elkészítés

    1. A libazsíron a felaprított hagymát, fokhagymát és a libaaprólékot megpároljuk, felöntjük vízzel, sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a reszelt gyömbért és az ételízesítőt.
    2. Félpuhára főzzük a húst (kb. egy óráig), majd hozzáadjuk a kockára vágott zöldségeket (a sárgarépát, a karalábét, a zellert és az erős paprikát), ízlés szerint a babérlevelet, és puhára főzzük az alapanyagokat.
    3. Tejfölös habarással sűrítjük. Tálaláskor megszórjuk szárított tárkonnyal.

    GYÖMBÉRES LIBALEVES>>> 

    LIBANYAKLEVES>>> 

    LIBATEPERTŐKRÉM>>> 

Megjegyzés

A "LibacSőr" csapat receptje.

MME
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin