Elkészítés: A füstölt húst megfőzzük. A levét felöntjük annyi vízzel, hogy ne legyen túl sós, apróra vágott tárkonyt és kevés ecetet teszünk bele. 1 evőkanál lisztet hideg vízzel csomómentesen elkeverünk, és beleszűrjük a levesbe. Amikor felforrt, 1 tojásfehérjét beleütünk, és gyorsan elkeverjük, majd fél csésze rizst főzünk bele. Amikor elzárjuk a tüzet, 1 tojássárgáját 2 evőkanál tejföllel összekeverünk, és beleöntjük a levesbe. Tálalás előtt 4 egész tojást ütünk a levesbe, mikor a sárgája megkeményedik, elzárjuk a tüzet. Nagyon kiadós, és szerintünk nagyon finom! Jó étvágyat!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre