Elkészítés: A füstölt húst felteszem főni, ha nagyon sós, akkor leöntöm a főzőlevet, és tiszta vízbe teszem. Beledobok 1 kis fej hagymét egészben. Amikor már majdnem megfőtt a hús, hozzáadom a megpucolt, felkockázott krumplit. Hozzáadom a tárkonyt is, 2-3 csipetnyit. Ízesítem sóval, borssal, ételízesítővel. Amikor minden puha, felverek 1 tojást, és gyors kavarás közben beleöntöm a levesbe (ezzel sűrítem, nem rántással). Végül teszek bele 1 evőkanál tejfölt, és még hagyom 1 percig főni. Tálaláskor még lehet tenni bele tejfölt, ki hogy szereti.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre