Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Tárkonyos halraguleves

MME MME
120 perc
mester
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A halat kifilézzük, a halszeleteket beirdaljuk, sózzuk, és főzésig a hűtőbe tesszük.

A halcsontból alaplevet készítünk, belerakjuk a vöröshagymát, a paprikát, a paradicsomot, fűszerezzük sóval. Forrástól számított 2 óra múlva átpasszírozzuk.

A passzírozott hal alaplevet fűszerezzük
tárkonnyal, ízesítjük citromlével, és tejszínes habarással sűrítjük. Ha felforrt, belefőzzük a hűtőből kivett, csíkokra vágott halszeleteket.

Miután megfőtt, citromkarikákkal tálaljuk.

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss