Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Tárkonyos csirkeraguleves II.

30 perc
egyszerű
átlagos
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A csirkemellet megmossuk és apró kockákra vágjuk. Egy lábasban olajat hevítünk, majd a csirkemellet rádobjuk és átforgatjuk. A tűzről levéve rátörjük a fokhagymát, sóval, fehérborssal ízesítjük, majd felengedjük vízzel. Addig főzzük, amíg a hús megpuhul, majd hozzáadjuk a zöldborsót és a kukoricát, majd együtt tovább főzzük.

A tejszínt kevés liszttel elkeverjük, majd egy szedőkanálnyi forró levest – a hőkiegyenlítés miatt, hogy ne legyen csomós - hozzákeverünk, és az egészet a leveshez öntjük. Néhány percig főzzük, ízlés szerint megszórjuk tárkonnyal.

Forrón tálaljuk.

Ezek is érdekelhetnek

Friss