Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Tárkonyos csirkeragu

30 perc
egyszerű
olcsó
2 adag
Hozzávalók
  • 50 dkg csirkemell filé
  • 1 fej vöröshagyma
  • 2 ek magyaros kukoricaolaj
  • 2 dl tejszín
  • 20 dkg natúr krém sajt
  • 2 ek tárkonyecet
  • 1 evőkanálnyi aprított tárkony
  • 2 evőkanálnyi aprított petrezselyemzöld
  • Ízlés szerint só és frissen őrölt tarka bors

Elkészítés

  1. A tárkonyos csirkeragu elkészítéséhez a csirkemellet alaposan megmossuk, papírtörlővel szárazra töröljük, vékonyan felszeleteljük, és a felhevített kukoricaolajon aranybarnára pirítjuk. 
  2. Amikor a csirkemell már szépen megpirult, hozzáadjuk az apró kockára vágott vöröshagymát, és ha ez is megfonnyadt, jöhet a tejszín, a krémsajt és a fűszerek.
  3. A legvégén hozzáadjuk a tárkonyos ecetet, elkeverjük és forrón tálaljuk.

Nézd meg videón is, hogyan készül a tárkonyos csirkeragu gluténmentesen!

Ezek is érdekelhetnek

Friss