Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Tárkonyos csirkemell

MME MME
1
bonyolult
átlagos
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A csirkemelleket kiklopfolom, vagy ha nagyok, felszeletelem, sózom, borsozom. Az olajon mindkét felét megsütöm, majd egy jénai tálba kiszedem. A visszamaradt olajban a lisztet csomómentesre keverem, hozzáadom a vizet, belemorzsolom a leveskockát, és beleteszem a többi hozzávalót is. Sűrű mártást készítek belőle, és a csirkehúsra öntöm. Fél órára előmelegített sütőbe teszem.
Tésztával tálalom.

Megjegyzés

Már asztalra tettem sütés nélkül is, úgy egy kicsit tovább sütöm-párolom a húst, és hamarabb készen van. - MME

Ezek is érdekelhetnek