Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Tárkonyos-borsos tokány tarhonyával

default user icon
2

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • 1 kg sertéscomb vagy marhacomb csíkokra vágva
  • bors
  • tárkony
  • 1 fej vöröshagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 2 evőkanál zsír
  • 2 evőkanál liszt
  • gulyáskrém
  • Piros Arany
  • 50 dkg tarhonya

Elkészítés

    Elkészítés: 1. 2 kanál zsírban megpirítom a hagymát és a fokhagymát. Beleteszem a lisztet, majd pár percig tovább pirítom. Majd ebbe kerül a hús, és kb. 2-3 percig párolom.

    2. Felengedem vízzel (lehet sört vagy bort is hozzáönteni), és puhára főzöm. Közben ízesítem tárkonnyal, borssal, paprikakrémmel és gulyáskrémmel. Ízlés szerint sózom, borsozom.

    3. A tarhonyát olajon kicsit pirítom, majd vízzel felengedem. Ízlés szerint sózom, borsozom, végül puhára főzöm.

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hozzászólások

bednem
Csak csatlakozni tudok rakata02-hoz: ez valami isteni!
rakata02
Isteni finom lett a tokány. Köszönöm ezt a remek receptet. Mindig azt hittem ezt nehéz elkészíteni de a recepted alapján nagyon könnyű volt és finom.

Hasonló Receptek

Magazin