Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Tárkonyos bárányleves

MME MME
4.5/5
75 perc
bonyolult
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Előkészítése: a húst a csonttal együtt kis darabokra vágom, a hagymát felaprítom, a zöldséget egyforma kis hasábokra vagdosom. A tárkonyt finomra metélem.

Elkészítése: a margarint felforrósítom, ráteszem a húsdarabokat, és kevergetés közben fehéredésig pirítom. Ezután hozzáadom a hagymát, azzal is pirítom egy percig, majd felöntöm 1 liter vízzel. Meghintem a sóval, megborsozom és majdnem puhára főzöm. Beleteszem a zöldségeket, és készre főzöm. A tejfölt a liszttel, az ecettel és 1 dl vízzel simára keverem, majd a tárkonyt is hozzáadom, és belecsorgatom a forrásban lévő levesbe. Kevergetés közben jól kiforralom, végül pici cukorral ízesítem.

Ezek is érdekelhetnek

Friss