Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Tarkabarka gyümölcssaláta

default user icon

Hozzávalók

  • 8 ek müzli
  • 15 dkg natúr krémsajt
  • 40 dkg gyümölcs (pl. 2 db banán, 1 db alma, 20 dkg szőlő vagy eper, meggy vagy cseresznye )

Elkészítés

    1. A müzlit kissé megpirítjuk egy teflonbevonatú edényben, azután kihűtjük.
    2. A gyümölcsöt falatnyi darabokra vágjuk, majd egy szűrőbe tesszük, és a levét felfogjuk egy edénybe. 
    3.  Botmixerrel összekeverjük a krémsajtot és a gyümölcslevet.
    4. Tálalás előtt röviddel, a krémsajtot a gyümölcsökkel váltakozva poharakba rétegezzük, és megszórjuk a pirított müzlivel.

Megjegyzés

Csepegtessünk a gyümölcssalátára kevés citromlevet, így meggátoljuk a gyümölcsök megbarnulását és a salátának friss, savanykás karaktert adunk.
Fotó: Philadelphia

MME
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin