Elkészítés: A karfiolt, a zöldbabot és a sárgarépát tisztítsd meg, mosd meg, és darabold fel. Enyhén sós vízben főzd 10-12 percig. Közben hámozd meg az uborkát, és vágd 1 cm-es kockákra. A zeller zöldjét mosd meg, és vágd apróra. Az öntetet készítsd el a citromléből, a napraforgóolajból, a fűszeres sóból és a zúzott fokhagymából. Habverővel keverd hozzá a tejfölt is.
A zöldséget csöpögtesd le, és tedd tálba, majd add hozzá az uborkát és a zellert. Az öntetet öntsd a még meleg zöldségekre, és óvatosan keverd össze. A snidlinggel és a petrezselyemmel díszítve tálald.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre