Elkészítés: A tésztát a szokásos módon, nem túl puhára főzzük. Az újhagymát felkarikázzuk. A sárgarépát apróra felkockázzuk. A jégsalátát csíkokra metéljük. A sonkát kis hasábokra vágjuk.
A felhevített olajon kissé megfuttatjuk a hagymát, hozzáadjuk a répát, kevés erőlevest, puhára pároljuk, majd hozzáadjuk a kukoricát, a zöldborsót, a maradék erőlevest, majd sóval, borssal, cukorral ízesítjük, lehúzzuk a tűzről.
A lecsöpögtetett tésztát a zöldségekkel, a jégsalátával, és a sonkával összekeverjük, és fedő alatt 30 percig állni hagyjuk, tálalás előtt.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre