Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Tarjaszeletek rozmaringos körtével

MME MME
60 perc
bonyolult
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A felezett, csumázott körtéknek kis talpat vágunk. A vajat habosra keverjük rozmaringgal, fűszeres mustárral, szeletelt újhagymával, majd a körtékbe töltjük.

Tepsibe rakjuk a körtéket, fehérbort öntünk alá, megsütjük.

A tarját mustárral, sóval, borssal fűszerezzük, s míg sül a körte, megsütjük a húst vaj + olaj keverékében.

A hús visszamaradt zsiradékába kis lisztet pirítunk, felöntjük sült körte levével, és kevés fehérbort adunk hozzá.

A húst a körtével, a mártással tálaljuk, friss bagettel vagy krumplipürével.

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss