Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Tarja burgonyás körettel

MME MME
2/5
75 perc
bonyolult
megfizethető
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

Előkészítés: A kelkáposztát megtisztítjuk, megmossuk, lecsepegtetjük, a leveleit metéltre vágjuk. A burgonyát meghámozzuk, megmossuk, és gerezdekre vágjuk - felhasználásig hideg vizet öntünk rá. A húst megmossuk, konyhai papírtörlővel szárazra töröljük.
Elkészítés: Az olajat mély serpenyőben felforrósítjuk, a húst körös-körül hirtelen elősütjük. Megszórjuk kevés sóval, borssal, köménnyel. A kelkáposztát és a burgonyát a húshoz adjuk, felöntjük fél liter vízzel, beleszórjuk a Delikátot, és lefedve lassú tűzön kb. 30 percig főzzük. A húst kivesszük, melegen tartjuk. A tejfölt a zöldségekhez keverjük és összeforraljuk. A húst felszeleteljük, és a burgonyás káposztával együtt tálaljuk.

Megjegyzés

1 adag: 1827 kJ/435 kcal
- MME

Ezek is érdekelhetnek