Elkészítés: A szalonnát kockára vágom, a kolbászt, a paprikát és a chilit szeletelem, a bazsalikomot aprítom.
Egy mély serpenyőben kevés olajon megpirítom a szalonnát, a kolbászt, félreteszem.
A zsiradékon kicsit megpörkölöm a tarhonyát, felöntöm vízzel, fűszerezem, hozzáadom a paradicsomsűrítményt, a chilit és a zöldpaprikát. Időnként megkavargatva, hogy ne kozmáljon oda, 20 percig főzöm. Majd hozzáadom a lecsót, beleöntöm a bort, belekeverem a sült szalonnát és kolbászt.
Barna kenyérrel tálalom, vörösbort kínálok hozzá.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre