Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Tarhonyaleves

MME MME
4 5/5
45 perc
egyszerű
átlagos
3 adag

Elkészítés

  1. Az apróra vágott hagymát olajon megdinszteljük. Hozzáadjuk a felkarikázott kolbászt, és megpirítjuk. Hozzáadjuk a tarhonyát, és halványbarnára pirítjuk. Beletesszük a felkockázott paradicsomot és paprikát, megsózzuk és megszórjuk pirospaprikával. Felengedjük 1 liter vízzel, és 10 percig főzzük.
  2. Beletesszük a felkockázott krumplit, és további 15-20 percig főzzük, amíg a tarhonya és a krumpli is megpuhul.

    Még több hússal készült leves >>> 

    PÁSZTORTARHONYA ÉS LECSÓ: HÁZIAS RECEPTEK TARHONYÁVAL >>> 

    MAGYAROS KRUMPLILEVES KOLBÁSSZAL >>> 

Megjegyzés

A kolbász akár ki is hagyható, illetve olaj helyett szalonna is használható, úgy talán még ízletesebb lesz. Ízre nagyon hasonlít a lebbencslevesre. - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss