Elkészítés: Először a csemege szalonnát kezdem sütni. Amikor kiengedte a zsírját, hozzáadom a húsos szalonnát is, együtt sütöm, a végén a kolbászkarikákat is átpirítom benne. Szűrőkanállal kiszedem az egészet a zsiradékból (ha kicsit soknak találom a zsírt, kiveszek belőle), majd megpirítom benne a tarhonyát. Amikor a tarhonya is megpirult, megdinsztelem rajta a vöröshagymát, majd a fokhagymát. Meghintem pirospaprikával, felengedem kb. 1,5 liter vízzel, sózom, borsozom, a köménnyel, Piros Arannyal, szárított zöldségkeverékkel ízesítem. Hozzáadom a krumplit, a kisütött szalonnát és kolbászkarikákat is visszateszem, és a forrástól takarékon kb. 20 perc alatt készre főzöm.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre