Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Tappancs

60 perc
mester
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A reszelt étcsokit, a darált mogyorót, a kakaóport és a fahéjat szárazon összekeverjük. 4 tojásfehérjét kemény habbá verünk 18 dkg kristálycukorral, és beleforgatjuk óvatosan a mogyorós-csokis keveréket, hogy a hab meg ne törjön.

Habzsákba szedjük, sütőpapírral fedett sütőlemezre adagoljuk a masszát (2 gáztepsire való adag), és 140-150 fokon szárítjuk 40 percet.

Ha kihűlt, baracklekvárral összeragasztjuk, és olvasztott csokoládéba mártjuk. Másnapra megpuhul.

Megjegyzés

Nagyon finom csemege. - ditti56

Ezek is érdekelhetnek