Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Tanyasi töltött galamb

120 perc
bonyolult
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A galambokat befűszerezem sóval, borssal.

A hagymát kevés olajon pirítani kezdem, kis idő után beleteszem a gombát és az apróra vágott belsőséget. Ezeket jól lepirítom, és a tűzről levéve beleteszem a kukoricalisztet, a petrezselymet és az apróra vágott almát. Fűszerezem sóval, borssal, őrölt köménnyel. Ha ezeket jól összekevertem, hozzáadom a tojásokat, kézzel összegyúrom. A tölteléknek lazának, de formázhatónak kell lennie. Vízzel vagy liszttel alakíthatjuk.

A tölteléket beletöltjük a galambokba, a kimaradt töltelékből gombócokat formázunk, mellétesszük.

Én kacsasütőben 180-190 fokon szoktam sütni, amíg szép színe lesz, kb. 1-1,5 óra.

Jó étvágyat kívánok!

Ezek is érdekelhetnek

Friss