Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Tántorgó csirke

MME MME
60 perc
mester
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A megtisztított csirkét kívül-belül jól megsózzuk, majd alufóliába csomagolva forró sütőben megsütjük.

Közben az olajat felforrósítjuk, megpirítjuk rajta a zúzott fokhagymát, majd megsózzuk, megborsozzuk, a
borral és a tejszínnel felöntjük, hozzáadjuk a reszelt sajtot. Az egészet jól összeforraljuk.

A tésztát sós vízben megfőzzük, leöblítjük, majd a mártásba keverjük.

A sült csirkét kicsontozzuk és a tésztához hasonló vékonyságú metéltre vágjuk. A csirkecsíkokat a sajtos metélthez keverjük, jól átforgatjuk, és néhány percre a sütőbe visszatoljuk, csak felforrósítjuk, nem pirítjuk.

Salátával tálaljuk.

Megjegyzés

Köszöntjük!
Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss