Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Szűzérmék sajtos lecsóval, hasábburgonyával

30 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag

Elkészítés

  1. A megmosott, szárazra törölt húst felszeleteljük, megsózzuk, megborsozzuk és lisztbe forgatjuk. Olívaolajon közepes lángon 4-5 perc alatt pirosra sütjük az érmék mindkét oldalát.
  2. A zöldségeket felaprítjuk, olívaolajjal kikent tepsibe tesszük és kb. 15 perc alatt megsütjük. Rátesszük a paradicsompürét és ráreszeljük a sajtot.
  3. Olajban kisütjük a hasábburgonyát. A húst a krumplival és a lecsós körettel tálaljuk.

 

Megjegyzés

Villámgyors vacsora pofonegyszerűen. Az összképet némi zöldfűszer teheti tökéletessé. - denesnagy

Ezek is érdekelhetnek

Friss