Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Szűzérmék gránátalma chutney-val

30 perc
bonyolult
megfizethető

Elkészítés

Elkészítés: A szűzérmét ujjnyi vastagra vágom, megforgatom őket a gyömbérrel összekevert indiai fűszerkeverékben, és kevés olajban felforrósított serpenyőben 2 percig sütöm oldalanként, majd egy tálba kiszedem, s alufoliával letakarva pihentetem.

A visszamaradt olajra öntöm a cukrot és a mézet, mikor kezd karamellizálódni, ráteszem a cikkezett lilahagymát, a narancsot, a fahéjat és a balzsamecetet. Amikor a hagyma és a narancs összeesett, a gránátalmamagokat beleszórom. Amikor forrt egyet a szósz, a húsokat beleforgatom, átforrósítom.

Krumplipürével tálalom.

Ezek is érdekelhetnek

Friss