Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Szűzérme fokhagymás-krémsajtos mártással

MME MME
30 perc
mester
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A szűzérmét felszeleteljük, majd felforrósított olajon megpirítjuk, és puhára pároljuk. Közben sózzuk, borsozzuk.

Amíg a hús párolódik, elkészítjük a sajtmártást: a sajtkrémet simára keverjük a tejszínnel, hogy sűrű mártást kapjunk. Végül beletörjük a fokhagymát.

Amikor a hús megpuhult, ráöntjük a sajtkrémes szószt, s rottyantunk rajta egyet. Rizzsel vagy sült krumplival tálaljuk. A petrezselymet tálaláskor
szórjuk a húsra, de előtte is elkeverhetjük a mártásba.

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss