Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Szűzérme fokhagymás-krémsajtos mártásban

MME MME
5 4.2/5
30 perc
egyszerű
átlagos
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A szűzérmét csíkokra vágom, majd a felforrósított vajon (olajon) megpirítom, végül addig párolom, míg a hús megpuhul. Közben sózom, borsozom. Amíg a hús párolódik, elkészítem a sajtmártást: a sajtkrémet simára keverem a tejszínnel, hogy sűrű mártást kapjuak, végül beletöröm a fokhagymát. Amikor a hús megpuhult, ráöntöm a sajkrémes szószt, és rottyantok rajta egyet. Rizzsel vagy sült krumplival tálalom, tálaláskor megszórom apróra vágott petrezselyemmel.

Ezek is érdekelhetnek

Friss