Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Szűzérme borsmártásban

MME MME
30 perc
bonyolult
megfizethető
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: 1. Melegítsük elő a sütőt (légkeveréssel) 70 fokra. A szélesmetéltet sós, forró vízben főzzük a megszokottól kissé keményebbre, szűrjük le, tartsuk melegen.

2. Hevítsük fel az olajat egy serpenyőben, és süssük meg benne a sertés szűzérméket úgy, hogy belül kissé rózsaszínűek maradjanak. Vegyük ki a szűzérméket a serpenyőből, tekerjük alufóliába, és sütőben tartsuk őket melegen.

3. A serpenyőben maradt olajban pároljuk üvegesre a kockákra vágott hagymát, engedjük fel zöldséglevessel, és forraljuk fel. Adjuk hozzá a krémsajtot, és gyenge tűzön, kevergetve olvasszuk fel. Durvára törött borssal és sóval ízesítsük a mártást.

4. Helyezzük tányérra a főtt tésztát, rá a sertés szűzérméket, és locsoljuk meg a mártással. Azonnal fogyaszthatjuk.

Megjegyzés

Adagszám: 4
Elkészítési idő: 30 perc

Adagonként: kb. 2178 kJ / 520 kcal, fehérje 35 g, zsír 17 g, szénhidrát 56 g

Fotó: Philadelphia
- MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss