Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Így fogyott le Melissa McCarthy, John Goodman és Jonah Hill

default user icon
MME
Mindnyájukat jól ismerjük a filmvászonról, de talán nem feltétlenül a jelenlegi „formájukban”. Most eláruljuk, hogy a három nagyszerű színész miként szabadult meg jó néhány kilónyi feleslegtől!

Melissa McCarthy – 35 kg

„Elárulom, mi a titkom...”

A Szívek szállodája 47 esztendős sztárja  az elmúlt években több mint 30 kg-tól szabadult meg! Melissát a súlytöbbletével együtt is imádta a közönség, és maga a nagyszerű komika sem azért akart vékonyabb lenni, hogy megfeleljen a hollywoodi szabványméretnek. Sokkal inkább azért, hogy egészségesebb legyen, példát mutasson a gyermekeinek, és még játszhasson az unokáival.

Melissa nem valamelyik hangzatos, divatos csodamódszer mellett döntött, hanem a legbiztonságosabb utat választva dietetikus segítségét kérte, aki fehérjedús, alacsonyabb szénhidráttartalmú étrendet állított össze számára. A színésznő a rendszeres mozgást is beépítette a mindennapjaiba, rendszeresen részt vesz intervall-edzéseken (az intenzív és a mérsékelten intenzitású szakaszok váltogatása egy edzésen belül). Emellett pedig arra is ügyel, hogy eleget aludjon. 

Elárulom, mi a titkom – nyilatkozta egyszer –: a rendkívül unalmas életem! Este fél nyolckor én már ágyban vagyok!” Előfordulhat, hogy a színésznő csak viccelt, mindenesetre a szakemberek nem győzik hangsúlyozni a megfelelő mennyiségű és minőségű alvás jelentőségét a sikeres fogyókúra kapcsán.

John Goodman – 45 kg

„Lassan ment, de türelmes voltam”

Ne folytassa, felség!, A Flintstone család, Sakáltanya, A nagy Lebowski, és még hosszan sorolhatnánk a sikerfilmeket, amelyekben Goodman főszerepet játszott. Egy nagyszerű színész hatalmas testben: így szokhattuk meg őt. Mígnem a sztár 2014-ben úgy döntött, elég a mértéktelen evésből és az óriási túlsúlyból!

„Egyszerű módszert választottam: leálltam azzal, hogy minden ötödik percben valami kaját tömjek a számba. Állandóan csak zabáltam, ha épp üres volt a kezem, már nyúltam is az ennivalóért. Fenébe az egésszel...” – emlékezett vissza.

Goodmannek az vált be, hogy meghatározott időben meghatározott adagokat evett, és teljesen leszokott a nassolásról, valamint az alkoholról. Beszerzett otthonra egy elliptikus trénert, amin azóta is napi rendszerességgel edz, és felüléseket is végez.

„Lassan ment, de nem türelmetlenkedtem. Nem egy rövid kúrát akartam, hanem megváltoztatni az életmódomat.” Az eredmény? 45 kg mínusz!

Jonah Hill – 30 kg

Baráti jó tanácsra

A tehetséges színész  rengeteget küzdött a súlyával az elmúlt tíz esztendőben. A 21 Jump Street – A kopasz osztag sztárja először 2010-ben döntött úgy, hogy megpróbál megszabadulni jelentős súlyfeleslegétől. Sikeresen teljesítette is a célját, és egy esztendővel később már egy egészen vékony fiatalember pózolt a vörös szőnyegen. Akkoriban a nagy titkot is elárulta.

„Az történt, hogy már nem iszom sört!” Ám nem sokkal később Hillnek egy szerep kedvéért magára kellett szednie néhány kilót, és 2015-re ismét kikerekedett…

Ezek után állítása szerint az egyik legjobb haverjához, a legendásan szép és kidolgozott testű Channing Tatumhoz fordult segítségért.

„Felhívtam, és megkérdeztem: »Figyelj, ha nem zabálok és eljárok edzeni, akkor jobban fogok kinézni?« Azt válaszolta: »Persze, te hülye gyerek, pontosan így lesz! Ez a legnyilvánvalóbb dolog a világon!«”

Valószínűleg Hill egy kicsit eltúlozta a sztorit, az viszont igaz, hogy az elmúlt másfél évben a kiegyensúlyozott étrendnek – kedvencei a japán konyha egészséges fogásai – és a sok edzésnek köszönhetően elképesztően jó formába került.

MÉG TÖBB FOGYÓKÚRÁS TANÁCSOT ÉS DIÉTATIPPET TALÁLSZ A FANNY MAGAZIN EHETI SZÁMÁBAN. KERESD AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

EZ NIGELLA LAWSON FANTASZTIKUS FOGYÁSÁNAK TITKA - 4 MEGLEPŐ TIPP! >>> 

FELISMERHETETLEN! DÖBBENETESEN LEFOGYOTT A MÁSNAPOSOK SZTÁRJA >>> 

 

 

 

Ezek is érdekelhetnek

Friss