Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

40-es bombázók diétatrükkjei: így fogy Aniston, Beckham és Lopez

Ámulva nézzük, milyen dögösek még most is, hogy túl vannak a harmincas éveiken, sőt, néhányan közülük 2-3 gyereken is. A titok - persze a géneken, a rendszeres testmozgáson túl - a megfelelő étrendben rejlik. Nézzük mit eszik Jennifer Aniston, Mrs. Beckham és Jennifer Lopez, hogy így néznek ki 40-en (bőven) túl!
Jennifer Lopez - Karcsúság 4 lépésben


Jennifer Lopez, Gisele Bündchen és Nicole Kidman is dr. Pierre Dukan módszerének híve. A Dukan-diéta négy szakaszra oszlik.

1. szakasz: A diéta ezen részében csak fehérjét (sovány hús, tejtermékek, túró, tojás) szabad fogyasztani, valamint naponta 1,5 ek zabkorpát. Emellett sok vizet kell inni! E felvezető szakasz hossza attól függ, mennyi súlyfeleslegünk van.

2. szakasz: A diéta ezen szakaszában is fontos a fehérjehangsúlyos táplálkozás, de ekkor már engedélyezett a zöldségek fogyasztása is, nyersen, párolva vagy főzve. A zabkorpa mennyiségét növeljük napi 2 ek-ra. Addig kell tartani az étrendi ajánlást, amíg el nem érjük a kívánt testsúlyt.

3. szakasz: Ez a szakasz abban segít, hogy a kívánt eredmény elérése után elkerüljük a jojóeffektust! Naponta 2 vékony szelet, teljes kiőrlésű kenyér, valamint a gyümölcsök is megengedettek, sőt, heti két alkalommal tésztát is fogyaszthatunk. A zabkorpa mennyiségét növeljük napi 2,5 ek-ra.

4. szakasz: A továbbiakban táplálkozzunk úgy, ahogy a 3. szakaszban, és a leadott kilóink nem jönnek vissza, állítja Dr. Dukan. Ami fontos, hogy 1 nap erejéig minden héten térjünk vissza az 1. szakasz szabályaihoz, tehát tartsunk fehérjenapot.

A módszer kritikája: Számos táplálkozási szakértő kritizálja a módszert. Véleményük szerint főként az első szakasz problémás, amikor nem engedélyezett a zöldségek és a gyümölcsök fogyasztása.

Jennifer Lopez módszeréről bővebben itt olvashatsz! >>> 
Victoria Beckham - A lúgosításra esküszik

Victoria, a pletykákkal ellentétben nem koplal, hanem alaposan megválogatja, mi kerül a tányérjára – legalábbis ő ezt állítja.

A Victoria által követett lúgosító diéta menüje tiltja az alkoholt, a koffeint, a cukrot, a húst és a mesterségesen tartósított élelmiszereket, viszont a fogyókúrázó annyi gyümölcsöt és zöldséget ehet és zöld teát ihat, amennyit akar. Ezzel az étrenddel állítólag izmosabbak és szebbek is lehetnek a fogyni vágyók, hiszen számos kutatás kimutatta, hogy az alacsony vércukorszinttel rendelkező alanyok izmosabbak, és a bőrük is tovább marad fiatal, rugalmas.

De ellenzői is akadnak a lugosító diétának: ők azt állítják, hogy a vegán életmód árt a szervezetnek, ráadásul a komoly szénhidrátmegvonás zsírraktározást okoz, azaz inkább hízunk, mint fogyunk a diéta közben

VICTORIA BECKHAM LÚGOSÍTÓ DIÉTÁJÁRÓL ITT TALÁLSZ MÉG INFÓKAT! >>> 
Jennifer Aniston - A zóna diétát követi

A gyönyörű színésznő az amerikai orvos, Dr. Berry Sears népszerű módszerének híve. Nem csoda, hiszen nem kell száműznünk minden finomságot a fogyókúra során, csupán arra kell ügyelnünk, mikor és mennyit eszünk. Dr. Sears szerint garantáltan fogyunk, ha odafigyelünk a szervezet inzulintermelésére, és eszerint tervezzük meg a napi étkezésünket.

zóna-diétában kötelező a napi ötszöri étkezés, illetve fontos, hogy két fogás között ne teljenek el hosszú órák. A bőséges reggelit követően tízóraink álljon gyümölcsből, ebédünk legyen fehérjedús, vacsoránk pedig könnyű és egészséges. Viszont a keményítőt tartalmazó ételek (pl. kukorica, krumpli), illetve a kalóriadús zöldségek és gyümölcsök (pl. banán) nem ajánlottak

Részletek Aniston módszeréről itt >>> 
Még több diétatipp és fogyókúrás tanács >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss