Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Szószok húsos fondühöz

MME MME
4.8/5
Hozzávalók

    Elkészítés

    Mustáros: Majonézbe, tejfölbe vagy natúr joghurtba keverjünk csípős mustárt.

    Diós: Majonézbe, tejfölbe vagy natúr joghurtba keverjünk szójaszószt, durvára vágott diót, sót, borsot és felaprított újhagymát.

    Ezersziget: Majonézbe, tejfölbe vagy natúr joghurtba keverjünk ketchupot, apróra vágott csemegeuborkát és kapribogyót.

    Fokhagymás: Majonézbe, tejfölbe vagy natúr joghurtba keverjünk zúzott fokhagymát, pár csepp olívaolajat, kis sót, és pár csepp citromot. Petrezselyemmel is megszórhatjuk.

    Mogyorós: Majonézbe, tejfölbe vagy natúr joghurtba keverjünk szójaszószt, mogyoróvajat, kis sót, néhány csepp citromlét.

    Mézes-currys: Mézbe keverjünk egy kevés sót, borsot és sok curryt.

    Tormás: Majonézbe, tejfölbe vagy natúr joghurtba keverjünk reszelt tormát, egy csepp olívaolajat és kevés sót.

    Rokfortos: Majonézbe, tejfölbe vagy natúr joghurtba keverjünk reszelt rokfortot, kevés borsot, esetleg aprított diódarabkákat.

    Hagymás: Majonézbe, tejfölbe vagy natúr joghurtba keverjünk egy hagymát lereszelve, kevés sót, pár csepp citromot, valamint egy kevés paradicsompürét.

    Olajbogyós: Majonézbe, tejfölbe vagy natúr joghurtba keverjünk felaprított fekete olívabogyót, kevés bazsalikomot, sót, mustárt.

    Provanszi: Majonézbe, tejfölbe vagy natúr joghurtba keverjünk felaprított szárított paradicsomot, bazsalikomot, egy kis zúzott fokhagymát, sót, és persze borsot.

    Peszto-s: Majonézbe, tejfölbe vagy natúr joghurtba keverjünk pesto-t.

    Gyömbéres: Majonézbe, tejfölbe vagy natúr joghurtba reszeljünk friss gyömbért, adjunk hozzá kis sót, olívaolajat és citromlevet.

    Ezek is érdekelhetnek

    Friss