Keress receptre vagy hozzávalóra

Szójaszószos pulykacombfilé pirított zöldséggel

default user icon

Hozzávalók

  • 4 szelet Gallicoop felsőcombfilé
  • bors
  • A páchoz:
  • 1 dl szójaszósz

  • 1 tk méz
  • A körethez:
  • 1 csokor zöld spárga
  • 3 ek olívaolaj
Főzz és nyerd
meg a nyaralásod!
Töltsd fel a kedvenc olasz receptedet, és
nyaralj Olaszországban a Mindmegette.hu
és a TDM Travel jóvoltából.

Elkészítés

    1. A pulykacombofilét ízlés szerint sóssuk, borsozzuk. A szójaszószt és a mézet egy tálban összekeverjük, majd beletesszük, és pár órán át benne hagyjuk a hússzeleteket, és forró grillen kisütjük.
    2. Az olívaolajat felforrósítjuk, majd rádobjuk a megtisztított zöld spárgát, megsózzuk, megborsozzuk, és ha puha, akkor köretként a grillezett pulykacomb mellé kínáljuk.
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hozzászólások

Hasonló Receptek

Magazin