Villámgyors és látványos vacsora csirkemellből - VIDEÓ!

default user icon
GastroHobbi Egészséges
0
A héten egy picit más vizekre evezünk. A csirke marad, de ami az ízesítést illeti, kicsit félre tesszük a szokásos só-bors kombinációt!

Az ételt, amit hoztunk, megszokottak szerint nagyon egyszerű elkészíteni, ne igényel túl nagy macerát és mégis valami különlegessel tudjuk meglepni a lelkes "fogyasztókat". Keverem-kavarom-beleteszem-megforgatom-megsütöm -  és már tálalható is.... A legfinomabb ha szabadtéren, faszénen grillezve készítjük, de jobb hiján egy grillserpenyő is megteszi!

SZÓJÁS-MÉZES CSIRKESASLIK GRILLEZETT ÚJHAGYMÁVAL >>> 

 

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hozzászólások

Magazin