Elkészítés: A szójakockát beáztatjuk bő fél liter forró vízbe, amiben feloldottuk a húsleves kockát. Nem baj, ha a szójakockák *porlanak* egy kicsit - ez sűríti majd az ételt. Közben megpucoljuk a fej hagymát, a répát. Mindkettőt vékony (fél)karikákra vágjuk, hozzáadjuk a répával kb. megegyező mennyiségű, kis darabokra vágott bambuszrügyet és az 1-2 káposztalevelet, apróra vágva. Kb. 1-2 órányi ázás után a szójakockát az áztató lével feltesszük főzni, és intenzíven fűszerezzük ázsiai citromfűvel, indiai madras fűszerkeverékkel, curry porral, őrölt gyömbérrel, fokhagyma granulátummal, 2-3 kanál szója szósszal, sóval, borssal és egy kis chilivel. Bő félórát-órát főzzük. Ha közben elfőné a levét, vízzel pótoljuk. A főzés vége felé, amikor még bőven van leve, a tetejére öntünk kb. 0,5 dl olajat, majd hagyjuk *zsírjára sülni*. A végén a feleslegenek ítélt olajat leöntjük róla. Az a jó, ha kicsit *szmötyis* állagú, mint (az általunk ismert) kínai ételek általában. A leöntött olajban (vagy csak egy részében) wokban mepirítjuk a zöldségeket, ezeket is fűszerezzük egy kicsit a fenti fűszerekkel, majd azonnal leöntjük egy kis világos szójaszósszal, hogy a fűszerek ne égjenek meg. A kész zöldségeket hozzákeverjük a szójakockákhoz, egy kicsit összemelegítjük, és kész is.