Egy kuglóf formát kiöblítünk vízzel, majd a gyümölcskocsonya port a felforralt vízben feloldjuk és a formába önjük. Ha elhűlt dermedésig hűtőbe tesszük.
Amíg megdermed elkészítjük a tejszín ízű pudingot. A pudingport 4 evőkanál kristálycukorral, és 4 dl tejjel csomómentesre keverjük, és tűz felett besűrűsítjük. Folyamatos kevergetés mellett kissé elhűtjük, majd a megdermedt gyümölcskocsonyára öntjük, és hűtőbe tesszük.
A vanília ízű pudingot ugyanilyen módon elkészítjük, de még mielőtt felforralnánk kevés kék ételfestéket (1-2 csepp) adunk hozzá. Ezt a réteget a megdermedt tejszínes pudingra öntjük és szintén hűtőbe tesszük.
Elkészítjük a csokoládé ízű pudingport az ismertetett módon, majd úgy öntjük a türkizkék vaníliás pudingréteg közepére, hogy az csak kissé van megdermedve, így a közepébe olvad, majd teljes dermedésig hűtőbe tesszük.
Fogyasztás előtt egy tányérra kifordítjuk, és mint egy tortát szeletenként tálaljuk.
A receptet és a fotót Huszanke felhasználónk küldte. Köszönjük!