Elkészítés: A virslit vágjuk félbe úgy, hogy az egyik felén kb 1 cm-en egyben maradjon, majd egy óvatos mozdulattal fordítsuk ki. A két végét illesszük össze, majd szúrjuk át egy fogpiszkálóval.
Egy tepsit béleljünk ki sütőpapírral, locsoljuk meg egy kevés olívaolajjal. Helyezzük rá a megformázott virsliket, majd mindegyikbe üssünk bele 1 tojást. Ízlés szerint sózzuk, és a virslit kenjük meg olívaolajjal.
Helyezzük be közepes hőmérsékletű sütőbe, majd süssük készre (a sütési idő attól függ, hogy lágyan vagy keményebben szeretjük a tojást).
Tálaláskor ízlés szerint friss péksüteménnyel, és egy pohár teával kínáljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre