Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Színpompás tésztasaláta

MME MME
30 perc
bonyolult
megfizethető

Elkészítés

A tésztát főzzük meg a tasakon olvasható előírás szerint, majd öblítsük le hideg vízzel, és hagyjuk lecsöpögni. Az uborkát mossuk meg, majd karikázzuk föl, a paradicsomot vágjuk cikkekre.

Serpenyőben hevítsünk föl két evőkanálnyi olívaolajat, és pirítsuk meg a kis lapokra szeletelt, megtisztított fokhagymát. Az olívabogyót és a chilipaprikát vágjuk fel.

Egy kis tálban keverjük össze az ecetet, a mustárt és a mézet a maradék olajjal, majd sózzuk, borsozzuk. Keverjük össze a főtt tésztát, a zöldséget, a pirított fokhagymát az öntettel, majd szórjuk meg chilipaprikával és olívabogyóval.

Díszíthetjük vékony parmezánszeletekkel is.

Elkészítési idő: 30 perc

Ezek is érdekelhetnek

Friss