Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Színes saláta

MME MME
4/5
bonyolult
átlagos

Elkészítés

Előkészítés: A zöldségeket megmossuk, megtisztítjuk, egészben hagyjuk, és gondosan leszárítjuk. A kis hagymákat meghámozzuk.

Elkészítés: Az ecettel, a cukorral, a fűszerekkel felforralunk 3 liter vizet, hozzáadjuk a nátriumbenzoátot, és kihűtjük. Az üvegbe vegyesen belerakjuk a hozzávalókat, amíg az üveg megtelik. Felöntjük a kihűlt lével, szorosan lezárjuk, és száraz, hűvös helyre tesszük.

Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 2 hónap múlva
1 adag: 27 kcal

Megjegyzés

Fotó: Kerekes

Ez a recept a Kiskegyed Konyhájában jelent meg. - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss