Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Színes halmok

default user icon
3.7/5

Hozzávalók

  • Hozzávalók 4 személyre:
  • 8 tojás
  • 2,5 evőkanál majonéz
  • 15 dkg lágy vaj
  • A töltelékhez:
  • 1. töltelék:
  • 1 evőkanál sűrített paradicsom
  • 3 csepp citromlé
  • 2. töltelék:
  • 1 evőkanál enyhén csípőt mustár
  • 3. töltelék:
  • 3-3 szál kapor, snidling, petrezselyem
  • 4. töltelék:
  • 1 evőkanál kapribogyó
  • 2 ruszli (pácolt hering)

Elkészítés

    Előkészítés: A tojásokat hideg sós vízben feltesszük főni, és a forrástól számítva 10 percig főzzük. A zöldfűszereket leöblítjük, és felaprítjuk. A kapribogyót és a ruszlit apró kockákra vagdaljuk.

    Elkészítés: A tojásokat hideg vízzel leöblítjük, meghámozzuk kettévágjuk, a sárgájukat kiemeljük, és a majonézzel, a lágy vajjal krémesre keverjük. Négy tálkába szétosztjuk. Az első tálkában levő krémet összekeverjük a sűrített paradicsommal és a citromlével. A második adagot a mustárral és egy csipet cukorral, a harmadikat a zöldfűszerekkel, és sóval borssal. Végül a maradék tojáskrémet a kaprival és a heringgel. A töltelékeket egymás után a fél tojásfehérjékbe töltjük, salátával bélelt tálra rakjuk, és kenyérrel kínáljuk.

    Munka: kb. 30 perc
    Fogyasztható: kb. 30 perc múlva
    1 adag: 2657 kJ/635 kcal

Megjegyzés

Ez a recept a Kiskegyed Konyhájában jelent meg.

MME
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin