Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Színes csirkenyársak

MME MME
1.5/5
120 perc
bonyolult
átlagos
4 adag

Elkészítés

Elkészítés: A mellfiléket hosszában kettévágjuk, majd keresztirányban 2 cm-es kockákra szeleteljük. Grill fűszerkeverékkel, sóval, borssal megszórjuk, olajjal meglocsoljuk, jól összekeverjük, majd 2-3 órát (vagy egy egész éjszakát) állni hagyjuk.

Közben a zöldségeket megtisztítjuk, felkockázzuk. A bepácolt csirkét kivesszük a pácból, a visszamaradt lében megforgatjuk a zöldségeket, majd váltakoza hurkapálcákra vagy nyársakra húzzuk az alapanyagokat, a végére mindig hagyma kerüljön.

Ideális esetben grillen, esetleg serpenyőben vagy sütőben megsütjük.

Ezek is érdekelhetnek