Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Szindbád pecsenyéje

default user icon

Hozzávalók

  • Hozzávalók 8 személynek:
  • A hústekercshez:
  • 8 szelet sertéskaraj
  • 50 dkg csirkemáj
  • 8 szelet baconszalonna
  • 1 fej vöröshagyma
  • bors
  • olaj
  • A szószhoz:
  • 40 dkg gomba
  • 1 fej hagyma
  • bors
  • őrölt paprika
  • olaj
  • tejföl
  • liszt
  • A körethez:
  • vöröshagyma
  • liszt
  • tojás
  • zsemlemorzsa

Elkészítés

    Elkészítés: A karajszeleteket enyhén kiverjük, sózzuk, borsozzuk.

    Olajban megdinszteljük a felaprított hagymát, beletesszük a felkockázott csirkemájat, pirítjuk, sóval, borssal ízesítjük.

    Minden hússzeletre halmot rakunk a töltelékből, és felgöngyöljük. A szalonnával körbetekerjük. Olajozott tepsibe helyezzük, egy kevés vizet öntünk alá, és forró sütőben kb. 30 perc alatt készre sütjük.

    Közben elkészítjük a szószt, amihez az apróra vágott gombát és hagymát olajban megpirítjuk. Sóval, borssal, paprikával fűszerezzük. Kevés vízzel felöntjük, majd liszttel, tejföllel besűrítjük.

    Köretként karikára vágott vöröshagymát
    bepanírozunk, forró olajban kisütjük.

Megjegyzés



Fotó: AS

MME
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin