Elkészítés: 1. A tepertőt bőre nélkül ledaráljuk. A hozzávalókat homogén tésztává gyúrjuk. Majd pihentetjük 1 órán át.
2. Amikor letelt az idő, enyhén lisztezett deszkán átgyúrjuk, kinyújtjuk 1-2 centiméter vastagra. Felkockázzuk, majd megkenjük 1 egész felvert tojással a kockákat. Megszórjuk egyiket kakukkfűvel, másikat sült sütőtökkel, és így tovább. Amikor az összessel végeztünk, akkor sütőpapírral bélelt tepsire helyezzük őket nem túl szorosan, majd előmelegített 180-200 fokos sütőben 25-30 perc alatt szép pirosra sütjük. Amikor megsültek kihűtjük, majd csomagoljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre