Elkészítés: A tojások fehérjét elkezdjük habbá verni, amikor már majdnem jó, apránként hozzáadjuk a cukrot, és tovább verjük, aztán az étkezési keményítőt, végül a kiskanál ecetet is hozzáadjuk, és sűrű, kemény masszává verjük. Papírral kibélelt formában, 170 fokos sütőben 60 percig sütjük.
A szilvákat apró kockákra vágjuk - fontos hogy puha, nagyon érett gyümölccsel dolgozzunk, mert akkor lesz igazán izletes a töltelékünk, és hamarabb el is készül. Egy lábasban közepes hőfokon elkezdjük forralni. A gyümölcs hamar levet ereszt, hozzáadjuk a cukrot és a fahéjat, kb. 5-10 perc alatt a szilva érettségétől függően puhára fő, fontos hogy közben folyamatosan keverjük, nehogy leégjen. Mielőtt beletennék a pudingport, kóstoljuk meg, kell-e még bele fahéj, majd ha hozzáadtuk a pudingot, még 1-2 percig főzzük, hogy kezdjen sűrűsödni.
Ezután a kész tésztára öntjük, elegyengetjük a süteményünkön, és hűlni hagyjuk.
Közben a tejszinhabport a tejjel pillanatok alatt felverjük, és szintén hidegre tesszük. Tálaláskor rárakjuk a szeletekre a habot, megszórhatjuk még fahéjjal, de ha van még szilvánk, azzal is díszíthetjük. Igazi finom csemege. Jó étvágyat!