Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Szilvás-mazsolás hús

MME MME
60 perc
bonyolult
megfizethető
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A húst besózom, enyhén megszórom borssal. A hosszában felszeletelt lilahagymát és a zúzott fokhagymát olajon hirtelen átfuttatom, ráteszem a hússzeleteket. Kevés vörösbort öntök alá, átsütöm. Megszórom az aszalt szilvával és a mazsolával. Ráöntök még 2-3 dl vörösbort, és tovább párolom.

A puha húst húst tálra helyezem, a szaftot enyhén behabarom, ha kell, öntök alá még vörösbort, és a húsra locsolom.

Köretként párolt rizst kínálok hozzá.

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss